Teclado oficial

Teclado oficial 2.3 y versiones superiores

De beste GO toetsenbord thema's zijn hier.

De beste GO toetsenbord thema's zijn hier.

De beste GO toetsenbord thema's zijn hier. Onze toetsenbord thema's zijn zeer goed ontworpen en kan gebruikt worden in alle sociale en communicatieve apps!

Het is officieel, we hebben de beste toetsenbord thema's op de winkel! Als je nog twijfelt, downloaden Officiële Keyboard, en vertel ons wat je denkt! Er is geen manier zul je het niet leuk! Veel plezier met Official Keyboard!

Voel je vrij om:

★ Geniet van de beste type-ervaring voor je Android telefoon met Official Keyboard!

★ Ontdek de verschillende soorten van koele emoticons en emojis!

★ Experimenteer met verschillende thema's, omdat we publiceren nieuwe elke dag!

★ Geniet van de mooiste en meest kleurrijke toetsenbord thema's op de hele winkel!

Hoe te installeren:

★ Volg deze 3 stappen: de applicatie te openen na het downloaden, klik op de "als actieve thema Set" knop en selecteer het thema Officiële Toetsenbord van de volgende pagina!

★ Officiële Keyboard maakt gebruik van GO Keyboard. Als je dit niet hebt geïnstalleerd, wordt u doorgestuurd naar een download pagina!

★ Als je problemen hebt met het installeren van GO Keyboard, dan kunt u kijken deze instructie video: https://www.youtube.com/watch?v=f1-zuZJKcdE

Dit thema maakt gebruik van een gratis lettertype die kan worden gevonden op http://www.dafont.com/giorgio.font

Neem de tijd om te beoordelen en commentaar nadat u Official Toetsenbord installeren; Uw mening zal ons helpen om ons werk te verbeteren! En aarzel niet om ons te contacteren met eventuele suggesties of vragen die u heeft op het adres timmysuperstars@gmail.com!

Teclado oficial

Download

Teclado oficial 2.3 y versiones superiores